Penghantaran Neutral Karbon

Penghantaran e-dagang datang dengan kos alam sekitar. Itulah sebabnya kami secara aktif berusaha untuk mengurangkan jejak karbon kami. Dengan bekerjasama dengan syarikat canggih yang mengeluarkan karbon dari udara, kami memastikan setiap penghantaran yang dibuat melalui tapak web kami mempunyai pelepasan karbonnya yang diimbangi sepenuhnya.

Apabila anda membuat pesanan, formula khusus digunakan untuk mengira anggaran pelepasan penghantaran. Sebahagian daripada hasil kami kemudiannya diperuntukkan kepada syarikat penyingkiran karbon yang disahkan, dipilih oleh pakar di Carbon Direct. Syarikat-syarikat ini menerima dana untuk mengeluarkan jumlah karbon yang sama yang dikeluarkan oleh penghantaran kami. Sebarang dana tambahan digunakan untuk menyokong pembangunan teknologi penyingkiran karbon.

Inisiatif Penanaman Pokok

Tambahan pula, untuk setiap pembelian, kami berjanji untuk menanam pokok di kawasan yang memerlukan penghutanan semula dengan segera. Pokok-pokok ini ditanam di lokasi global terpencil untuk membantu dalam usaha pemulihan dan kemajuan komuniti dengan menggunakan strategi berasaskan alam semula jadi untuk memerangi perubahan iklim. Pendekatan pemulihan yang terbukti secara saintifik ini memberikan manfaat ketara yang disesuaikan untuk memenuhi keperluan setiap komuniti, memperkayakan kualiti hidup mereka, meningkatkan keadaan hidup mereka dan mencergaskan semula persekitaran mereka.

Akhirnya, pembelian produk kecantikan mampan anda menyumbang kepada usaha penanaman pokok. Pilih kami untuk membeli-belah yang mementingkan alam sekitar dan mari bersatu untuk mencipta impak yang bermakna.