Penghidratan Kulit Dalam

Menampilkan botani marin yang terbukti secara klinikal untuk penghidratan sehingga 72 jam

Asid hyaluronik bersatu dalam Maya Hyaluronic 72-Hour Hydration Serum dengan sebatian marin yang inovatif Pheohydrane, yang telah ditunjukkan secara klinikal* untuk meningkatkan penghidratan kulit dalam sehingga 72 jam, menjadikan serum sebagai penghilang dahaga yang berkesan untuk kulit dehidrasi.

Serum Penghidratan 72 Jam Organik

Cahaya sutera, menawarkan penghidratan 72 jam untuk menghilangkan kulit yang dehidrasi dan memupuk penampilan segar dan berembun

Persijilan : Organik dan Vegetarian

Wangian : Wangian Diperakui Kosmos dari Floral Fresh Marine

Jenis Kulit : Semua, Terutamanya Yang Ingin Menyasarkan Kulit Dehidrasi

**Hasil percubaan in-vivo daripada 50 peserta selepas 4 minggu penggunaan. % peserta yang bersetuju dengan kenyataan tersebut.

Senjata Rahsia Anda untuk Kulit Berembun

Bahan Utama

Tumbuhan Asid Hyaluronik

Asid hyaluronik tumbuhan bebas kekejaman menahan sehingga 1,000 kali beratnya dalam air untuk memberikan penghidratan yang kuat dan memupuk kulit yang lembut dan gebu.

Botani Marin

Botani marin mempunyai keupayaan luar biasa untuk mengekalkan air, untuk perlindungan semasa air surut. Pheohydrane secara klinikal ditunjukkan untuk meningkatkan penghidratan kulit dalam sehingga 72 jam*.

*Codif

Penapaian Buluh

Penapaian buluh kaya dengan antioksidan untuk melindungi dan mempertahankan. Humektan semulajadi, ia membantu menambah dan meremajakan kulit.

timun

Ekstrak timun sangat tinggi dalam antioksidan pelindung yang bermanfaat, di samping membantu menghidrat dan menenangkan kulit yang dehidrasi.